Kde jsi ?

Kde jsi ?

Anotace: ...no dobrej pocit z týhle básně nemám, takže přijímám všechnu zápornou kritiku :-/ LSI

Je noc…hledím se zájmem na hvězdné nebe,
neb hvězdy na něm mi kreslí Tebe.
Srpeček měsíce je jak úsměv Tvé tváře,
hvězdy na nebi jak očí Tvých záře.

Vánek mi hraje Tvého hlasu píseň,
Tím na mě dopadá obrovská tíseň.
Mraky oblohou plují jak ladné Tvé kroky.
Pár dní tě nevidím – pro mě jsou to snad roky!

Chybí mi Tvůj pohled, humor a Tvůj něžný hlas.
Už dlouho jsem Tě neviděl - chci zase vrátit zpátky čas!
Je to spíš tím, že máš jiného ráda
a mě máš "jen" za kamaráda.

Hle padá hvězda – něco měl bych si přát.
Snad „JEN“ po boku Tvém si nechat krásné sny zdát.
(LSI, 2.12.2004)
Autor LSI, 02.12.2004
Přečteno 1403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí