Andělé

Andělé

Anotace: ..............

Andělé s jedním křídlem
Ti letět nikam nemohou
to křídlo je hlavním dílem
bez něj se nedá vznášet oblohou

každému nám bylo jen jedno křídlo dáno
proto musíme utvořit pár
a pak létat nám bude přáno
jsem anděl co si jen na létání hrál

co nevážil si druhého objetí
co nepochopil krásu toho letu
jsem anděl co skončil v zajetí
v zajetí obou světů

tak schovávám teď svoji tvář do dlaní
a oblékám si ten černý šat
tady dole jsou už jen poddaní
a já jsem teď andělů kat...
Autor Nola77, 02.12.2004
Přečteno 1241x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí