Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: Snad zima ješte počká..

Slunce se opírá paprsky do vloček sněhových,
chtěla bych být vločkou a rozpustit se v dlaních Tvých.
Když svítá a probouzíš se do rána mrazivého ty,
vánek lehoučký ať něžně zlíbá Tvoje rty.
Škoda, že Tě nemůžu mít vedle sebe,
škoda, že bouřka ukradla nám nebe,
za svou chybu teď trpím, dost bolesti už jsem vystála,
jsem jen vločkou, co v dlani Tvé navždy roztála.
Autor callmyname, 13.03.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí