Zase sněží

Zase sněží

Anotace: Není to snad ani báseň,ale jen spíš takový malý zamyšlení. Nad čím? Tak to si musíte přečíst sami

Zase sněží.
Kdyby tak každá vločka
dopadající na Tvoji hlavu
dokázala jen trochu utišit tu bolest.

Možná ne ani bolest spíš jako zlobu
Zlobu na ty kolem Vás
a hlavně na sebe.
Ty co milujete a máte je rádi,
hlavně Ty co milujete tak moc,
až si někdy přejete,
aby tomu tak nebylo.

Říkáte si proč milovat?
Vždyť milovat znamená
dělat si starosti o toho,
co Vás možná ani nemá rád,
natož, aby Vás miloval.
Co možná
možná se tak jen tváří,
aby Vás nezranil.

Nevím
Nevím,jestli je lepší znát pravdu
a pak se tisíc let trápit,
nebo celý život doufat
a trápit se tím,
že se ji nikdy nedozvíte?
Autor Raallio, 14.03.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí