Posílám...

Posílám...

Anotace: skrze prostředníky posílám do dáli, posílám a ne zrovna malo se mi stýzká

Slova má slyšet jsou v korunách stromů
vrať se můj milý, vrať se zas domů.

Doteky posílám po vločkách sněhových
a pláču v objetí plyšáků schovívavých.

Polibek zasílám v esemesce,
bez Tebe usínat se mi tu nechce.

Až když vrátíš se, pusu Ti dám
a budu moc ráda, že Tě tu mám.
Autor Inies, 14.03.2006
Přečteno 653x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsem ti kdykoliv k dispozici, stačí se ozvat.

13.06.2007 19:40:00 | jehlaspichlas

Tohle je tak slabší průměr.60

29.03.2006 11:56:00 | Krtica

pěkné, snad jen drobeček.. je stezička a stýskání

14.03.2006 12:06:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí