Průvodce lásky

Průvodce lásky

Anotace: Prohrát boj s láskou, je jako prohrát boj se životem.

Kde se vůbec láska k druhému bere?
Snad už v postýlce batolete?
Či je nám dána až během žití
nebo snad je rozsypaná v lučním kvítí?

Ať tak či tak,
láskou dostaneš se do oblak.
Snad trefíš zrovna dobrý mráček,
jinak spadneš dolů na rypáček

Jedno spadnutí Ti neublíží,
snad jen tvé duši trochu přitíží.
Avšak až se duše vyléčí,
zkus to znovu, teď už budeš chytřejší.

Hledej déle, poslouchej své srdce,
není nad tohohle průvodce.
Ani ve větru tančící lístek z růže,
lépe než srdce Ti nepomůže.

A jak že poznáš svoji lásku?
Chceš odpověď na tuhle otázku ?
Bohužel … těžko odpovím,
na něco, co vlastně sám nevím.

Láska pokaždé jinou tvář mívá,
jednou se tvář usmívá,
podruhé z ní potok slz kane,
nikdy, nikdy nevíš co se v lásce stane.

I přesto všechno lásky se bát nesmí,
neb s ní je to tady mnohem hezčí, než bez ní.
Autor Wooh, 02.12.2004
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí