Spěch za ničím

Spěch za ničím

Anotace: Běhám dokola na ničím, tak co s tím?:o)

Spolu v ruku možná půjdeme zas,
I když do tváří bude štípat krutý mráz,
V kině srkat kolu spolu budem.
Nocí temnou k tobě půjdem,

Projdeme rájem a krásnou slastí,
Doufám, že nebude to pastí,
Víš ono to jednoduchý není jít zas zpět,
To jsem dělala když mi bylo pět,

Nechci už v životě nikdy milovat,
Chci jen slova „mít rád“ pilovat,
Kašlu na city co teď mám,
Já je nikdy nerozpoznám,

Chci být snad sama a bez tebe být?
A o nocích samotných a tichých dál snít,
Tak co s tím provedeš na tobě nechám,
Však teď dokola za ničím spěchám.
Autor Gamy, 14.03.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí