V moři

V moři

Anotace: ..a ještě trocha něhy...:-)

Tvé dlaně jen hoří
Hledají, co tma skryla
Na dně v hlubokém moři
Usnula Charibda i Skylla

Proplouváš úžinou
Vítr plachty hladí
A vlna za vlnou
Tvou bárku tiše svádí

Moře dotyků
Noci v jednu se slily
Plují bez mapy
A přeci k jednomu cíli

Tvé dlaně jen hoří
Našly, co tma skryla
Teď plavou spolu v moři
Těla ve svitu měsíce bílá
Autor Jn.s, 14.03.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné!!!

14.03.2006 20:56:00 | Peta 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí