Táhni k čertu

Táhni k čertu

Anotace: Mísí se ve mě všechny pocity a zmatek ve mně způsobil si Ty, včera mě líbáš, včera mě hladíš a dneska v sobě těžký boj svádíš, nemiluj dál mě už, nemá to cenu, neměj mě ani trochu rád, nechci už lásku Tvou, já hledám něhu, s citem co trvá napořád.

Venku sněží a vločky s kapkou deště
dopadají mi na hlavu,
v duši mi prší, ptám se proč ještě,
zůstávám stát v tom přístavu.

Kapkami už mám mokré tělo,
a voda teče mi ze svršků,
hlavě mám vše, jen ne co by tam být mělo
a srdce plné útržků.

Dal si mi všechno, vím bylo to rychlý,
šla jsem za Tebou a táhla za stejný lano,
teď mi zbývá jen Tvé srdce zpychlý
potají mohla bych břečet každý ráno.

Teď už vím, co dělat budu,
a co dělat nebudu,
už Tě nechci, táhni k čertu,
přesto že Tě miluju.

V hlavě máš zmatek a co sis myslel,
že něco si začneš jen tak bez následků,
v srdci Ti zůstane po mě uzel
a duše prázdná bez prostředků.

Až příště budeš zas chtít milovat,
až zase příště budeš chtít někoho mít rád,
rozmysli předem se, jak se máš zachovat,
zda chceš mít lásku nebo si jen hrát.

Nejsem panenka na hraní,
kterou si večer nebo ráno pomiluješ,
jsem křehká jak rosa, jak ranní svítání,
nech mě být, když mě nemiluješ.
Autor grázlík, 14.03.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna

04.04.2006 19:39:00 | 89Rosa

Ty pocity jdou s námi všude a když je napíšeme na papír,tak se nám spíš asi uleví.Asi to v životě nemáme lehký,chlapi jsou na tom mnohem líp,páč mi někdy připadá a to dost často,že mají srdce z kamene!
Ps:Děkuju za komentáře :-)

15.03.2006 17:45:00 | Kett

Lepší je být naštvaná, než se jen litovat. Vždycky musíme věřit, že bude líp!

14.03.2006 23:02:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí