Už to vím

Už to vím

Anotace: vím, co je to LÁSKA...

Když jsem byla malá, často jsem se mámy ptala,
Co je to láska, vždyť jen ji mám ráda
Pak ještě tátu, brášku a sestřičku
No a dědečka a babičku
Vždyť i mé hračky jsem milovala

Pak uplynul nějaký ten rok a první láska ke mně přišla
A zase otázka, je to opravdu ta všemocná láska nezkrotná?
Skončila rychleji než začala a já šla světem s nadějí,
Že potkám mého prince, s kterým se můj život promění
Přemění v pohádku, která nikdy nikdy neskončí
A já budu noc co noc usínat v jeho hřejivé náruči

Běžel čas a já pochopila náhle co je mít rád a co milovat
S odvahou jsem odpouštěla jednoho po druhém pro jiný vztah
A zoufale toužila poznat, to o čem jako malá jsem už snila
Pak jednou se to stalo, snad se to tak stát i mělo
Přišel za mnou, políbil mě a to něco dech mi bralo
Chtěla jsem zapomenout a žít si podle svého jenže
On nenechal mě jít a vstoupit do života mého se mu chtělo
Já zůstala s ním a srdce se prudce a navždy rozbušilo

Pak se všechno změnilo, do života mu vstoupila ona
Ta co má asi víc než já, co změnila ho tak rychle a sama
Tak jsem svá a na co je mi, že už vím, co láska znamená
Když protekla mi mezi prsty a je mi tak strašně vzdálená
Kdosi řekl, že pravá láska je ta, na kterou myslíš hned po probuzení
Jenže já chci zapomenout, být tou malou holkou, co sní o prvním políbení
Autor Jitka, 14.03.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem milovník dlouhých básní ani dlouhých veršů. Přesto mě tohle velico oslovilo stylem psaní, melodií veršů a obrazovým výkladem, který pod víčky zavřených očí ukáže, co autor chtěl říci. Za plnou, smím-li :-)

15.03.2006 08:47:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí