Co nemám, nemůžu vám dát

Co nemám, nemůžu vám dát

Anotace: Ani nikomu jinému...

Proč díváte se na mě zvláštně
Já nemůžu se s vámi smát.
Znáte můj úsměv strojený.
Co nemám, nemůžu vám dát.

Proč díváte se zpytavě
Když tu hru už nechci hrát.
Nechci hrát hru pokrytectví.
Co nemám, nemůžu vám dát.

Proč díváte se významně
Musíte iluze mi brát?
Netrapte ty zbytky srdce.
Co nemám, nemůžu vám dát.

Tak sklopte oči dotíravé
Když vám nechci jenom lhát.
Však nechtějte smích ni lásku.
Co nemám, nemůžu vám dát.
Autor Melitelee, 14.03.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybych si dal tu námahu a vyhrabal své pokusy z doby tvého věku, moc bychom se nelišili...

11.02.2007 01:31:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí