život i láska

život i láska

Anotace: začíná aby mohla skončit, stejně jako život...

Snáší se k zemi
Snáší se prach
Snáší se utrpení
snáší se strach
na zemi leží
čas rychle běží
neuprosný
rozhodnutý
rozdělit nás

ležíme v tichu
každý sám
beze smíchu
bez dechu
život ti dám
vyměním
podělím
každého z nás

neber mi lásku
neber mi sny
neber mi dny
neber mi ty
neber mi nic

pozdě však
neuprosný
rozhodnutý
rozdělil nás
Autor Jitka, 14.03.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí vážně jo..už několikátá tvoje básnička mi padla do noty..pá Nike

14.03.2006 21:46:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí