***

***

Anotace: ***

...Zaleskl ses v ranní mlze a zautíkal jsi mi pro svatební růže...

...zůstala jsem stát...navzdory svým únikům...

...mlčela a nechala tě tiše malovat...

...Zapletla jsem čtyři slova a vyhladila ti je na tvář....

...dodnes se ti tam krásně smějí...

...vdechla jsem vůni tvých očí

...a začala se jimi dívat..

...křičet

...zpívat

...lhát

...i žít.
Autor Peta 2, 14.03.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí