Balada o světle tvého srdce

Balada o světle tvého srdce

Anotace: ........

Maják co stojí ve tmě
cestu mou vede k tvému srdci
liják spustil se z nebe
zalil vlny a spoustu věcí
Už nevidím a neslyším
odplavila je moje slza
já vidím maják v dáli
a v bouři nejsem sám

Skrz kapky vidím proužek
světla zve mě k sobě
a v srdci svoji lásku
nosím patří tobě

Jen tobě v nádheře světla
s krajkami zlata stojíš nahá
a kousek z duše a těla
z majáku ve tmě k tobě mě láká

Každá dlouhá cesta
jednou skončí i ta moje
útes mi v cestě klín
do srdce vráží a vítr duje

Maják a mraky
zmizí ve tmě - obloha padá
pak anděl nese mě vzhůru
já už nevidím jak jsi krásná...
Autor M.M., 03.12.2004
Přečteno 836x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí