Tobě

Tobě

Anotace: Chtěla bych Ti toho tolik říct, probrat ten naší lásky kříž, tu bolístku, co jsem si i trochu sama udělala, tím, že jsem naší lásku uspěchala.

Nadělala jsem se spousty chyb
a teď bych chtěla, aby mi bylo líp.

Žárlivost a láska, leccos změnila
a mně zbyla jen lásky mohyla.

Teď čekám, jestli se ozveš a všechno probereme,
nebo si na tu chvíli, čas už nenajdeme.

A všechno zmizí do ztracena,
už nikdy ty muž a já žena.

Myslím na Tebe moc a moc,
a všechny volám na pomoc.

Čekám tu na Tě než mi zmizíš do neznáma,
potichu šeptám mám Tě ráda.
Autor grázlík, 15.03.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí