Ranní políbení

Ranní políbení

Anotace: Ráno ve spěchu polibek posílám, čas běží a autobus stojí na zastávce a venku sněží, zvuk hodin nevnímám, do ticha křičím: "lásko vrať se".

Ranní políbení zas,
tak ráda bych Ti dala,
však mezi námi čas,
Ty sám a já zas sama.

Vzpomínek plná hlava,
v srdci zmatek a pláč,
duše Ti celá odevzdaná,
na nic se nezeptáš.

Jen dálka mezi námi
a pouta potrhaná,
sny hezký být se zdáli
s láskou co kvetla sama.

Tak Ti tu teďka říkám,
že mi moc scházíš,
vzduch s Tebou stejný dýchám,
stále mě vyprovázíš.
Autor grázlík, 15.03.2006
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí