Láska a slzy

Láska a slzy

Anotace: ****

Nebudu se utápět v slzách,
chci zpívat si a smát
i když vím,že jiné říkáš,
Jak máš jí rád.

Nezasloužíš si lásku co
chtěla jsem ti dát.

Čas,který všechno boří.
zas všechno postaví
mne z lásky uzdraví.

Přesto,že bolest na srdci
a na duši mé šrám
nechci se topit v slzách
chci zpívat si a smát.

Vážím si toho,že bylo mi dáno
milovat,žít a projít lásky branou.
Autor takova, 03.12.2004
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí