V sedm na náměstí

V sedm na náměstí

Anotace: jojo i tak to někdy chodí...

V sedm na náměstí
a osmnáct let v občance
jasně že vím co je štěstí
četla jsem to v čítance

Hluboké jeho oči
tolik lákají a svádí
ten cit je prostší
než nevinné mládí

V sedm na náměstí
několik let
zpečetili jsme si štěstí
u nohou ležel nám svět

A dál ztratila se cesta
a pak i to štěstí
čeká na vzkaz nevěsta
... v sedm na náměstí...
Autor Ninala, 15.03.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký:-)))

06.04.2006 18:46:00 | grázlík

Hezkééé :o)

15.03.2006 16:56:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí