Miluju

Miluju

Anotace: Miluju a milovat budu, i když zapomenout bych radši měla

Prsty propletou se jemně
A celý svět nám tiše závidí
Já jsem v tobě a ty ve mně
kouzlo lásky naštěstí nemizí

Tvůj dech co cítím na zádech
Tvé rty co zkoumají mé tělo
Tvé pohlazení po vlasech
Tvé srdce si vzalo, to co chtělo

Dotyky tvé mě chrání
A duše splynula s tou tvou
Tohle příběh o mě není
Ale je celý o nás dvou

Miluju tě celým tělem
Miluju tě celou duší
Miluju tě celým srdcem
Láska nám oběma tak moc sluší
Autor Jitka, 15.03.2006
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Komu by láska neslušela, vždyť i tahle básnička je krásná.

15.03.2006 15:35:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí