Já nejsem básník

Já nejsem básník

Anotace: Pokus o další báseň psanou srdcem.

Já nejsem básník

Já nejsem básník,
ale chci se jim stát.
Já nejsem básník,
jen tobě chci básně psát.

Já nejsem básník,
ale báseň řekne víc.
Já nejsem básník,
ale něco chci ti říct.

Já nejsem básník,
ale miluji tě moc.
Já nejsem básník,
jsi tajemná noc.

Já nejsem básník,
prostý strojař jen.
Já nejsem básník,
jsi krásna jak den.

Já nejsem básník,
mám jen velký sen.
Já nejsem básník,
chci být s tebou každý den.

Já nejsem básník,
a nechci být sám.
Já nejsem básník,
proto svůj život ti dám.
Autor Lavočkin, 15.03.2006
Přečteno 641x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To se vážně muselo něco stát, že kluk jako ty začal básně psát! Chceš upřímně? No, nic moc, ale pokud budeš pokračovat určitě se zlepšíš.

20.03.2006 13:00:00 | Krtica

Moc pěkný

15.03.2006 17:11:00 | Raallio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí