V představách

V představách

Anotace: Jsou krásné dny i noci

Krásné sny já chtěl bych přát,
jen Tobě, lásko má,
krásné dny já chtěl bych dát,
jen Tobě, lásko má.

Oči svírající černou tmu,
jen představy mé vidí,
já žiji v neustálém snu
a za věci přes den se stydím.
Jsou krásné dny,
kdy líbat mohu tvoje rty tak sladké
a jsou krásné noci,
kdy hladím tělo Tvé tak hladké.
Já počítám vždy minuty,
když uvidím Tvé oči,
kdy pocity jsou svinuty
a po chvilce ve mě pučí.
Jen krátkost doteků,
přináší mi štěstí,
někdy je to ke vzteku,
když samota se mě zhostí.
Pomoz lásko s mojím splínem,
který na mě nasedá,
podej ruku, buď mým stínem,
hlavně buď už na vždy má.
Autor Ďábel sám, 15.03.2006
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Citlivé a srdcem psané.

06.04.2024 16:39:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí