\Bez názvu/

\Bez názvu/

Anotace: ...

Červený svetr na skříni
v rádiu hrajou jazz
Otevřené okno
Vlahá májová noc
Mihotající se plamen svíčky
Měsíc se schoval za polštář
Na stole láhev vína
Hodiny podivně ztichly
Jakoby se chtěly zastavit
A tvrdit nám že čas neexistuje
že tahle noc bude trvat věčně
Autor Jean-Valjean, 15.03.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí