Cena bytí

Cena bytí

Anotace: ...

Trhám listy které jsi mi psal,
Ty jsi lásku nerozpoznal,
Pálím vzpomínky v mysli něčí,
Až smůla z dřeva žalem brečí,

Zalepené oči máš snad steskem,
Nerozpoznáš ani bouřku s bleskem,
Déšť nesmyje ti z očí žal,
Ten co jsi si sám nevybral,

V srdci tvým ti leží kusy ledu
A já od tebe mé kroky vedu,
Nechci však ztratit všechen čas,
Ten čas…tu dobu co zbyla v nás…
Autor Gamy, 16.03.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezké, opravdu. Máš talent. RN

19.03.2006 00:02:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí