Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Tahle bolela...

-Sním o Tobě-

Kéž pohladil bys mě ve vlasech
tak, jak to děláváš v mých snech,
ze kterých probouzím se uslzená.

Kéž pohladil bys mě ve vlasech
a já cítila Tvůj plytký dech
jak na mou bledou kůži fouká.

-a Ty přicházíš-

Hladíš mě ve vlasech,
natáčíš pramínky jejich
na prsty své.

Hladíš mě ve vlasech
a v stříbrných obrazech
vidíš slzy mé.

-jen se mnou jsi-

„Navěky s tebou budu“
šeptals potichu
srdci mému.

„Navěky s tebou budu,
nikdy nezapomenu
na naši lásku.“

-stále mě nosíš v srdci svém-

Jsem s Tebou,
hladím Tě ve vlasech.
Žít s láskou
budeme spolu v našich snech.

-tak stojí na kameni, jenž navěky bude tížit Tvoji hruď-
Autor mistake, 16.03.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oj, až mi zabylo ouzko...

16.03.2006 21:34:00 | ZZuzkAA

Ja uz ty basnicky o lasce nesnasim. :( Ale tahle je dobre napsana..a zaslouzi si 100 :)

16.03.2006 17:17:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí