Proradná láska

Proradná láska

Anotace: Je to něco jako mé vyznání tomu, kdo o mě nestojí.

Nejprv tvrdí,
že má zájem,
potom zjistíš,
že to byl "jen dojem".

Ohlíží se za jinou,
přec prohlásí tě za milou
a o tu jeví zájem,
ale je to opět pouhý jeho dojem.

Řekneš mu: "Já končím!
Nemáš mi co říct.
Bude to tak lepší,
snad jsem ti jen pro legraci."

Přesto jsi tu stála
a on je tu s tebou,
a tys ho milovala
a miluješ ho,
zatímco on je jistě s jinou
a ty jsi pro něj špatnou... nebo spíš BLBOU!

Doslov: Tahle báseň je výplod mých pocitů a je vlastně i trochu pravdivá. No dobře, téměř celá je skutečností. Poslední, co dodám, je:

Ať tak či onak,
budu ho milovat napořád.
To už nezměním...
Autor Veronika R., 16.03.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí