Vyrovnej se s minulostí

Vyrovnej se s minulostí

Anotace: Srovnej si v hlavičce co vlastně hledáš, zda vůbec něco, nebo chceš být sám, ať rozhodneš se pro cokoliv, zůstaneš u mě v srdci dál.

Tak už se vyrovnej s minulostí,
dám Ti času tolik, kolik budeš chtít,
žijeme jen jednou a život nás teď hostí,
ber všechno nebo nechej být.

Měl si svou lásku a já Ti věřím,
že měls jí celým srdcem rád,
jednou Ti také smutky své svěřím,
jestli mě budeš poslouchat.

Teď v sobě máš tíseň a co dál nevíš,
odešels od ní a v hlavě zmatek máš,
zkoušel si hledat na bolest krunýř
a znovu jinou milovat.

Teď pere se to v Tobě a mě to trápí,
tak ráda bych Ti pomohla,
však mé srdce se láskou též utápí,
dál zajíti bych nemohla.

Že poplets mi mojí hlavu,
abys pak řekl, že rád mě máš jen,
že teď si v tom sama plavu
a o Tobě sním si svůj sen.

To nepovím Ti lásko moje,
je hodně času před námi,
já neznám všechny touhy Tvoje
a nedám už se napálit.
Autor grázlík, 16.03.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zamilování je krásné období...

16.03.2006 21:50:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí