Namaluju dneska duhu

Namaluju dneska duhu

Anotace: Kreslím si lásko potají, barvami co vše říkají, na zeď a na zem, na papír, že do Tebe jsem blázen a že se v Tobě utápím.

Namaluju dneska duhu,
barvičkou a fixkama,
namaluju dneska duhu,
lásku, co je před náma.

Namaluju dneska duhu,
modrou, bílou, červenou,
namaluju dneska duhu,
skryju do ní lásku svou.

Namaluju dneska duhu,
žlutou, šedou, zelenou,
namaluju dneska duhu,
že chci býti jenom Tvou.

Namaluju dneska duhu,
na papír i na sklíčka,
namaluju dneska duhu,
dvě červená srdíčka.
Autor grázlík, 16.03.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je moc pěkná.

17.03.2006 10:37:00 | ona

Je to pekne, libi se mi, jen si oprav chybicku v prvnim radku.:)

16.03.2006 22:51:00 | Montynka

Je to pekne, libi se mi, jen si oprav chybicku v orvnim radku.

16.03.2006 22:50:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí