An1 váM N3v1m

An1 váM N3v1m

Anotace: ...

Obšas možná pozoruji
koukám,tesknu,či bojuji
Vím,že moc času není
Jen nevím,jeslti se to změní

Tohle bude báseň možná smutná
ale co,zase koukám,to je pusná
Moc se těším,až spolu budem
moc se těším,až někam půjdem

Moc tě Peťi miluju!
až budeš možná pryč
jak se mít budu?
ještě dál?ne nechci bič!

Zase koukám,hezkej večer
zase myslím,zase koumám
je mi smutno,je ukrutno
vím,že si to zase namlouvám

Víš,že ruku ti podávám
že pohlazení rozdávám
že jen tobě ho dávám
že lásky spousty dostávám

Vše je OK
lásko moje
jen nějak ztesknu
jsem,jako voják z boje

Jsem s tebou jako v neby
jsi můj anděl,ďábel at se šklebý
nikdy mi tak s nikým není
nikdy mi tak nebylo
nikdy se to nezmění
chci,aby tomu tak bylo!!!

MILUJU TE
Autor Matu, 16.03.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí