POMALÝ TANEC " S TEBOU BEZ TEBE "

POMALÝ TANEC " S TEBOU BEZ TEBE "

Anotace: To byl můj poslední ploužák s " NÍM ", který byl něco jako pěkně ledová sprcha! Proč vůbec přišel?

Přišel jsi, ale.. ta vzdálenost mezi námi..
Je strašlivá. Na srdci mám pořád šrámy..
A cítím, jak co říct si už nemáme..
Tak se ptám: "Co tady děláme???"

Bylo to krásný, bylo to zlý.
Ty víš to svoje, já vím zas svý.
Pochopils dřív, i mě pochopit nech.
Zbytečné v tvé náruči znovu ztratit dech.
Autor Turmalina, 03.12.2004
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí