Pod mostem

Pod mostem

Anotace: ....lhal jí a ona byla naivní.. ted je pod mostem i s malým nenarozeným stvořením z vesmíru pod srdcem které tolik bolí..

nemá lásku dát
nemá láskou žít
jen v podzimu zlatavém
snad pod most jít??
vyhodil jí a to jí tolik miloval
nebo ne..?
byla to její naivita
všechno to její srdce
to všechno zpusobilo
a ted je pod mostem i s ním
bude někdy důvěřovat ještě?
mužeme se jen hádat
otázka se nedá zpovídat
pod lampou jak zločinec
je to jak s láskou
z té to všechno vzniká
ale bohužel i zaniká
on.. on neměl práva
sakra co ted??
sama těhotná a mladá
pod mostem a sama...
Autor latybe, 03.12.2004
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí