TY

TY

Anotace: Už je to dávno co jsem to psala tak nevim nooo....kdyžtak mi to ohodnoťte

Ty jsi říkal, že mě miluješ.
Jak mám poznat že nelžeš ?

Je těžké to poznat.
Je to těžké jako mrak.
Mrak který slunce zastínil.
Jako by tvou lásku oslepil.

Otevři proto oči.
Svět se jen zatočí,
a uvidíš něco, co tě překvapí.
Uvidíš mou lásku.
A mou láskou jsi ty…
Autor -Wendy-, 17.03.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí