Musím zapomenout

Musím zapomenout

Anotace: ...aneb každý asi nepochopí

Začít od znovu
Vše jinak…
Chtěla bych
Jen nevím jak.

Myslela jsem,
že mi pomůžeš,
že jako kamarád dlaň
mi nastavíš…

Však nechal jsi mě
Napospas osudu
mému smutku
a prázdnotě…

Sama teď sedím
v pokoji plném tmy
a bojím se zítřka
a vůbec všeho co přijde.

Tvrdil jsi mi,
že nechceš být sám,
ale mě jsi tu takhle nechal.
Neslyšel jsi mé prosebné volání
a tak mi teď vše kolem strach nahání.

Asi jsem si sáhla na samé dno,
ale nejsi ten,
kdo mi pomohl…
to jen rodiče mí
udělali pro mě všechno
a k psychologovi zavedli…

A teď se léčím…
ze zklamání, ze stresu,
ze samoty…
z toho, že už nebudu říkat TY

Dělám to kvůli sobě,
Na Tebe už nesmím brát ohled,
Ty jsi ho taky neměl
Počítám Tvůj odlet…
Odlet z mé mysli,
Z mých vzpomínek…

3…2…1…0…zapomínám….
Autor Michelle.cz, 03.12.2004
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí