VÍŠ

VÍŠ

Anotace: Tady už si taky nepamatuju kdy přesně jsem to psala...prostě si to přečtěte...

Víš co jsi mi udělal ?
Do srdce mi zavítal.

Jen tak bez ohlášení,
přišel jsi a vzbudil city,
na které nebylo pomyšlení.
To ty jsi vzbudil lásku! Ty !

Víš, že jsi i zloděj ?
Ukradl jsi mé sny.
Zmizela i beznaděj.
Tu jsi taky odnes ty.

Víš, že jsi i hostem ?
V mém srdci samotném…
Autor -Wendy-, 17.03.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzbudil lásku,
Odniesol beznádej,
Ukradol sny.
Možno ,že ho ľúbiš,
Ale snívaj ďalej...

17.03.2006 13:27:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí