Necítím

Necítím

Anotace: občas opravdu nic necítím, vlastně nechci

Co cítím
Necítím
Připadám si jako proradná a zlá
Jenže já jsem jen hodně zklamaná
Důvěra stala se mi zradou
A láska nevěrou
Tak pochop to a nech mě jít
To nejsou city dvou
Nechtěj mě dál mít
Já nejsem ani trochu tvou
Já jsem oběť
Ty můj vrah
Tak proč cítím vinu
Když mě nemáš rád
Stejně už nechci cítit nic
A vůbec ne lásku či nenávist
Tak zapomeň
Já zapomenu
Ty se zmeň
Já nevzpomenu
Na lásku nás dvou
Autor Jitka, 17.03.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mne se to kupodivu taky libi :)) 80!

17.03.2006 16:31:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí