Dej pastelky mi do ruky

Dej pastelky mi do ruky

Anotace: Dej pastelky mi do ruky, já nakreslím Tě na stěnu, dej pastelky mi do ruky, ať smutky z hlavy vyženu.

Namaluju Tvoje vlasy,
v barvě hnědé na papír,
namaluju Tvoje vlasy,
kousek slunce a pak stín.

Namaluju Tvoje oči,
do kterých se dívám ráda,
namaluju Tvoje oči,
temné jako čokoláda.

Namaluju Tvoje rety,
které tolik ráda líbám,
namaluju Tvoje rety,
kapky deště, co Ti slíbám.

Namaluju Tvoje ouška,
co mě občas poslouchají,
namaluju Tvoje ouška,
hrušky, které nepadají.

Namaluju Tvoje ruce,
pevné, dlouhé, silné,
namaluju Tvoje ruce,
vítr, co se mihne.

Namaluju Tvoje nohy,
kterým všechno náleží,
namaluju Tvoje nohy,
na chodníku zátěží.

Namaluju Tvoje tělo,
které leccos tuší,
namaluju Tvoje tělo,
kterému vše sluší.

Namaluju Tvoje srdce,
rudou barvou na altán,
namaluju Tvoje srdce,
protože Tě ráda mám.
Autor grázlík, 17.03.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až na ty hrušky je to roztomilé.

18.03.2006 16:55:00 | janewe

moc hezký...zajimavé, protože tohle jsem chtěla napsat já, začínalo to, nakreslím tvoje vlasy....no nakonec jsem to smazala, nezdálo se mi to, ale tohle je hezký. Opravdu. Jitka

17.03.2006 23:28:00 | Jitka

Namaluju tvoje tělo,
co pokaždé mě vzruší,
namaluju tvoje tělo,
z něhož mám kůži hroší:)

17.03.2006 21:07:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí