Sen

Sen

Anotace: Tohle není vlastní zkušenost...

Je to již třetí den,
Zdá se mi stejný sen,
Jsi v něm Ty, jsem v něm já…
A hvězda zářivá…

Když se však zadívám
Na světlo v dlaních Tvých,
Méně se usmívám,
Ztrácím se v paprscích…

Mlží mi obzory,
Záře co oslepí,
Toužím však prohlédnout,
Střepy se neslepí…

Nechtěj čas vrátit zpět,
Paprskem spasit svět,
Na lesklé pozlátko
Chyť to své „Koťátko“…

Ne mě…
Autor Algernoon, 17.03.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku se mi zdá, že obsah básně byl tvořen podle rýmů...

17.03.2006 19:14:00 | Remove

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí