Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...To co obvykle slibujeme a nedodržíme...

Jen se lásko podívej
co chtěl bych Ti dát.
Tak se přeci usmívej
vždyt víš,mám Tě rád.

Přinesu Ti modré z nebe
a sluneční zlatou zář.
Zabalím si do něj Tebe
at rozjasní se Tvoje tvář.

Ve svém rouše z blankytu
až vyjdeš si ven
Každý tvor vyjde z úkrytu
a rozkvete celá zem.

Ptáci začnou prozpěvovat
nejkrásnější písen svou
V které budou opěvovat
přeúžasnou krásu tvou.

Louka pokryje se květy
barev duhy a nebe
Motýli ladnými lety
tančit budou jen pro Tebe.

Zlatohlávci barevní
usednou Ti na šaty
At jen to tu každý ví
že královnou jseš tu Ty.
Autor Marvel13, 18.03.2006
Přečteno 971x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hezké, jen si doplň těch pár háčku. :) 100

18.03.2006 21:04:00 | tuleby

..ano nikto Ti nemôže toľko dať..koľko Ti ja môžem sľúbiť..:-)..je to nadherna baseň..ďakujeme..

18.03.2006 20:39:00 | mačka.7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí