Probuzení

Probuzení

Anotace: ...Taková ranní poezie...

Podívej se,venku svítá
a noc se už krátí.
Sluníčko nás mile vítá
a světlo se vrátí.

Paprsky nám hladí víčka,
položíš mi ruku na ně.
Jako Ty mě něžně hýčká,
hřeje jako Tvoje dlaně.

Sundám si Tvoje dlaně z očí,
už nechce se mi vůbec spát.
Můj pohled se k Tvému stočí,
chci Ti říct,jak mám Tě rád.

Ty máš slunce ve své tváři,
jako kdybys zlatá byla.
Krásný úsměv na ní září,
já vím,že jsi pochopila.

Tak se přitul ke mě blíž,
chci Tě sevřít v náručí.
Neublížím Ti,vždyt´víš.
Má láska je Tvé bezpečí.
Autor Marvel13, 19.03.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.........moooooooooc.

07.07.2006 21:37:00 | Ivulinka

Taková krásná čistá láska.
Kéž by taková zůstala.

21.03.2006 19:24:00 | janewe

Taková náruč by se mi zrovna hodila.

19.03.2006 18:53:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí