..Motýl

..Motýl

Anotace: motýlí křídla..jsou zranitelná, jako láska sama..

Motýlí křídla hladí mou tvář,
cítím tu volnost, sílu a zvláštní zář.
Jsou tak hebká a krásná,
tahle chvíle je velmi vzácná.

Skrývá se v nich lehkost a čistota,
žádný motýl není s nimi nicota.
Mohou se však ztratit jako kapky rosy,
nebo jako lidé, co o lásku prosí.

Jsou zranitelná jako láska sama...

Když je naše srdce probodnuto ostrými šípy,
cítíme se tak, jako motýl uvězněný v síti..

Ten, kdo ukazuje motýli jako své trofeje,
nebojoval za lásku a vzdal se své poslední naděje.
Jeho srdce tedy zůstalo probodnuto šípy,
a motýl zemřel uvězněný v síti...
Autor Kamili, 19.03.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí