ONA

ONA

Anotace: Já mámj ráda jeho, ale on miluje JI, jak nejvroucněji umí.Bohužel je opravdu o co stát, protože dotyčná je jednou z opravdu bezchybných ikon naší planety. :-(

Vlasy rudé jako záře,
sněhobílé hladké tváře.
Ústa hebká, z hedvábí,
na ně pohled jestřábí.

Oči čisté jako nebe,
tiše topí v nich si tebe.
Její slova - melodie,
zakázaná poezie.

Její ruce něžné, jemné,
svědomí jak kobka černé.
Hruď jak těsto nakynutá,
šílená, zkažená, vyšinutá.

S vosím pasem, úzkými boky,
na míle slyšet jsou její kroky.
Nohy dlouhé jak minuty, roky,
všichni ti muži jejími otroky.

Toho ty jsi obětí.
Obětí jejího podsvětí..
Jsi ten, co před ní navždy klečí,
v posmrtné křeči.
Autor Turmalina, 04.12.2004
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí