Autobus

Autobus

Anotace: Někdo vystoupí, jiný přistoupí a za peníze úsměv si nekoupí.

V autobuse lidi se mění
a všichni jsou velmi opatrní.
Ta paní s hůlkou vpředu
přijíždí ze severu,
kde srdce bije rychleji,
když duše toulá se po kolejích.

A jedno spojuje nás,
že v druhých vidíme mráz.
A jedno spát nám nedá,
že dneska srdce prodá.

Na zastávce vystupují lidé
a ty tu zůstáváš na sedadle lichém.
Díváš se do neznáma,
když venku zpívá vrána.

A jedno spojuje nás,
že v druhých vidíme mráz.
A jedno spát nám nedá,
že dneska srdce prodá.

Někdo vystoupí, jiný přistoupí
a za peníze úsměv si nekoupí.
A ty sedíš dál sám,
autobus je ohromný chrám.

A jedno spojuje nás,
že v druhých vidíme mráz.
A jedno spát nám nedá,
že dneska srdce prodá.

Já až na konečné,
po zatáčce závěrečné,
vystoupím z tepla lásky
a půjdu zase dávat sázky.

A jedno spojuje nás,
že v druhých vidíme mráz.
A jedno spát mi nedá,
že dneska srdce prodám.
Autor Barbara Smílová, 20.03.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí