Srdce

Srdce

Anotace: Daruji...

Chci ti něco dát!

Poslouchej že je o co stát!

Jsem bytost s duší milou
Jsem a chci být tvou vílou

Mám na dlani osud spředený
Snad mi lehce něco napoví

Umím dávat i brát a s osudem
Se dokážu klidně prát

Když bolest mé srdce svírá
Nenechám nic náhodě a vždycky
Vím kde a v kom je vina

Když miluji tak jedině srdcem
Když něco slibuji jsem schopna
Být plátcem

Chcešli přijmout tento dar
Rozevři svou velkou dlaň

Pokládám ti do ní kus mého
Života
Ochraňuj ho je to dar od boha
*****Mé Srdce*****
Autor Kett, 05.12.2004
Přečteno 925x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí