Láska a nenávist

Láska a nenávist

Anotace: ...Láska a nenávist-jak často si tato na první pohled úplně odlišná slova zaměńujeme a spojujeme v jedno.Jak snadno se jeden cit změní v druhý.Z lásky můžeme nenávidět,z nenávisti milovat......

Láska a nenávist
od každého máme díl
Láska a nenávist
každý se s tím narodil

Láska a nenávist
stále to v nás bojuje
Láska a nenávist
všechno co nás spojuje

Láska a nenávist
nosíme je každý v nás
Láska a nenávist
jednou oheń,jindy mráz

Láska a nenávist
dvě slova pro jeden cit
Láska a nenávist
nedokážem bez nich žít

Láska a nenávist
provází nás život celý
Láska a nenávist
jediné,co kdy jsme měli

Láska a nenávist
proč je všichni popíráme
Lásku a nenávist
každý v duši obě máme
Autor Marvel13, 20.03.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady už je rytmus O. K.

20.03.2006 17:35:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí