Poslední dopis

Poslední dopis

Anotace: ...tak tímhle si asi každý někdy projde....

Je tomu už řada dní
co dopis jsem Ti psal.
Ted´píšu,možná poslední
a nevím jak dál.

Tolik nocí nespal jsem
pro odpověd´Tvou.
Rozplynul se krásný sen
o životě ve dvou.

Tvou odpověd´už nečekám
ne necítím zlost.
Vůbec Ti nevyčítám
že mělas mě už dost.

jenom trochu smutku cítím
když procházím se sám.
Po louce a šlapu v kvítí
a nevím,komu je dám.

Až budeš číst tyto řádky
prosím věř mi,je mi líto.
Že nevrátíš se už zpátky
snad mě časem přebolí to.
Autor Marvel13, 20.03.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytmus :-( Jinak :-)

20.03.2006 17:31:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí