Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: proč???

Něha,pohlazení,políbení....
to zase není tak běžné,
je to k zamyšlení.

Žádný se tomu nebrání
vždyť je to lásky poslání
tak proč je tolik lidí nešťastných
neznají místo pláče smích
proč když se tolik milují
jeden na druhého žalují

láska má být čistý cit
ty nechceš mne
nechám tě jít
proč je tak nesnadné
smířit se s tím
že nejsem já vesmírem tvým
Autor takova, 05.12.2004
Přečteno 680x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí