Sen o marnosti

Sen o marnosti

Anotace: škoda, že se některé sny nemohou nikdy splnit

V naprosté tmě, právě v tuto v chvíli
Přilétl na tvou dlaň, motýl malý, bílý
Tak zvláštní je ten sen, že zmítá mnou nejistota
Jestli není to skutečnost, jestli není to ze života
Jestli ty, má lásko, ty, co mi už nepatříš
Jsi opravdu tu se mnou, možná taky ten sen sníš
Zmítá mnou zmatek a srdce buší naplno
Dlaně chtěly by se dotknout, jen duši cosi sevřelo
Cosi, co řeklo mi, že jenom sním krásné hlouposti
Že nemůžu chtít tebe, že je to sen o marnosti
A já blázen v ten sen už skoro uvěřil a viděl tě zas vedle sebe
Škoda, smířím se s tím, co mi zbývá, budu stejně jako předtím,
Navždy lásko má, navždy bez tebe
Autor Jitka, 21.03.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

na toho z dřív...myslím...není to tak dlouho...bohužel vrátit to už nejde, i kdyby on sám chtěl

21.03.2006 22:14:00 | Jitka

Moc se mi líbí první verš, pak už to nějak drhne. Ale na kategorii Láska, zklamání, ve které se to hemží těmi nejuslzenějšími výlevy, je celkem dobrá.

21.03.2006 15:22:00 | JardaCH

Špatně se čte ale výborně se u ní sní.

21.03.2006 14:59:00 | Sťopa

Krásně smuná

21.03.2006 14:51:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí