Zítra ráno vyjde slunce

Zítra ráno vyjde slunce

Anotace: Láska končí přátelstvím, neříkej nic já vím, jak se trápíš pro lásku minulou, jsi mé slunce jsi můj stín a vzpomínkou mou strnulou.

Zítra ráno vyjde slunce,
potkáme se a pohlédnem si do očí,
zítra ráno vyjde slunce
a my si řeknem svět nekončí.

Zažily jsme spolu hezké chvilky
a pak se mezi nás v bloudilo cosi,
zažili jsme spolu hezké chvilky
a teď nemá cenu o lásku prosit.

Pořád Tě ráda mám, je příliš brzy,
zapomenout a vzpomínky zničit,
Pořád Tě ráda mám, je příliš brzy,
srdce láskou zmatené ničit.

Než poznáme po čem toužíme, co chceme,
uplyne možná času moc,
než poznáme po čem toužíme, co chceme,
volám Tě k sobě na pomoc.

Zítra ráno vyjde slunce
a my budeme přátelé,
zítra ráno vyjde slunce,
srdce musí být veselé.
Autor grázlík, 21.03.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by láska končela vždy tak hezdy jak píšeš, to by bylo bájo...aspoň by to tak nebolelo. Pěkný počtení

22.03.2006 11:16:00 | Mattyys

Mno, tohle mě nějak vnitře neoslovilo. Ale asi je to jinej styl než normálně tvoříš a já se v něm nechytám.

21.03.2006 18:13:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí