Konec

Konec

Anotace: The end ... Kažej konec není šťastnej - bohužel

Řekl si, že je to už dávno, co si mě miloval,
a podle toho ses taky tak zachoval.
Je konec a nikdy už spolu nebudem,
už nikdy si nebudem zahrávat s osudem,
nebudeme říkat co stalo by se kdyby,
a nebudem si vyčítat své chyby.
Už nikdy se k sobě nevrátíme,
a tím ten osud nezvrátíme.
Při těchto slovech tvých,
já nevěděla či brečet,
nebo předstírat smích.
Udělal si to nejhorší, čeho já se bála,
ale ty pořád chladný si byl jako skála.
Neřekl si ani ,že tě to moc mrzí,
a já už neudržela své slzy.
Přišlo mi jako by ses v duchu smál,
a tu celou dobu si se mnou jen hrál.
Přezto myslím, že ten vztah stál zato,
jen škoda, že už nikdy nebudem si říkat zlato
Autor cestovatelka, 21.03.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Oprav si tam drobné chybky. Jinak přesně vím, jak byla ta baseň myšlena....vím co tím básník říci chtěl. Smutné moc

21.03.2006 20:41:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí