Jarní Láska

Jarní Láska

Anotace: trápení...láska-všechno co k ní patří!!

Pokud znáš Jaro nemusíš se bát,
že nikdo,kromě Tebe nebude milovat.
Nejsi jenom Ty,kdo miluje,
ze svého života se raduje!
Netrap se Jarním sněním bláhovým,
já na tvé otázky odpovím!
Je pro mne těžké vyslovit ta slova,
ale musím Ti říct znova a znova,
že miluji Tě,škoda.
Ty nemáš ráda mne!A proto má tvář šedne!
Nepřidávejme si trápení
a tohle směšné blouznění nechme být,
budeme spolu žít.
Chceš-li mě Ty,chci-li Tě já,
můžeme být jedna osoba.
Však škoda,
rozchody bolí ze všeho nejvíce
a já nechci aby ses trápila více!
Sice,já nejsem dokonalý,
možná jsem pro Tebe trochu malý
a špatně vychovaný,
ale proč lpět na vzhledu přece,
když kyždý hledá milované srdce.
Srdce je důležité v rozhodování
a proto je mé jediné přání:
Nahlédni do mého nitra jediného,
ale aby mé srdce neumřelo!
Nezajímá mne vzhled pouhý,
ale toužím poznat Tvé touhy!
Miluji Tě sice,
ale nemohu Tě spatřit více,
neboť slova,
která byla psána
jsou navždy v našem osudu dána!
Sbohem má lásko jediná
ať mne za tohle celý svět proklíná!
Neboť nejsem hoden tebe
protože se nade mnou uzavírá nebe!
Sbohem,už neshledáme se více
i když miluji Tě sice!
Autor Eondyn, 21.03.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí