Kdyby náhodou někdy zas

Kdyby náhodou někdy zas

Anotace: Díky Ti patří za lásku i city, i za slova co bolela, pravda je někdy krutá, však srdce moje se s tím nějak popere, po lásce zbyde nám vzpomínka dutá a v srdci navždy naděje.

Nasyp mi do žil optimismu plnou hrst
a smíchem naplň moje tělo,
to kdyby náhodou někdy zas,
smutnou náladu by mít chtělo.

Podívej se mi do očí,
a chvilku zůstaň stát,
to kdyby náhodou někdy zas,
měl osud chuť si hrát.

Ohřej se chvilku vedle mě,
a setrvej mi na blízku,
to kdyby náhodou někdy zas,
chtěla bych fouknout bolístku.

Usměj se na mě a hlasem svým,
rozechvěj srdce moje,
to kdyby náhodou někdy zas,
měla jsem těžké životní boje.

Pojď ke mně blíž a neodcházej,
jen z Tvé blízkosti chci upíjet,
to kdyby náhodou někdy zas,
život můj chtěl mě ubíjet.

Tak už pojď chci Tě spatřit zas,
chci se napít z Tvých pohledů,
to kdyby náhodou někdy zas,
čas běžel rychle dopředu.

Zastav se na chvíli a dej mi ruku,
z Tvé dlaně chci teplo sát,
to kdyby náhodou někdy zas,
tímto vším chci Ti děkovat.
Autor grázlík, 21.03.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí,moc...píšeš strašně hezky

31.03.2006 18:46:00 |

Krásné vyznání.

22.03.2006 09:44:00 | takova

tohle mě zaujalo...je v tom spousta moc hezkýho citu

21.03.2006 20:15:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí